Alles pleit voor een kachel van Hase. Dus waarom zouden wij erover zwijgen?

Hoe wij het zien. Er is een reden waarom wij onze kachels uitsluitend in Duitsland produceren: de kwaliteit. Enkel hier kunnen wij alle stappen in het productieproces op één plaats naadloos in elkaar passen.

Schoonheid vergaat niet. Onze kachels slepen designprijzen in de wacht. Mooi. En goed. Want zo weten wij dat wij gelijk hebben om tijdens het design van onze kachels geen compromissen te sluiten.

Strikt geheim. Hoe wij onze thermostenen maken, is iets wat wij geheimhouden. Ook voor u. De samenstelling hebben wij zelf bedacht. Waarom? Omdat onze stenen in de verbrandingsruimte er heel sterk van worden. Bovendien zorgt de isolerende werking van de thermostenen in niet geringe mate dat de emissie uiterst laag blijft. En hun mooie, warme tint ziet er nog eens goed uit ook.

Dit is wat we met duurzaam bedoelen. Onze kachels verbruiken heel weinig hout. Hun efficiëntie van ongeveer 80 percent maakt dat ze voorbeeldig werken. Dat zult u wel merken, en weten te waarderen.

Beter zonder. Hase-kachels kunnen dankzij hun goede verbrandingstechniek zonder fijnstoffilter. Zij verbranden hout zo doeltreffend dat hun fijnstof- en CO-waarden ver onder de vereiste waarden liggen.

Goede lucht. Een goed vuur brandt volgens een systeem. Daarvoor hebben wij onze luchtbediening. In alle Hase-kachels sturen wij de zuurstof precies daarheen waar ze nodig is – via een uitgekiend systeem van luchtkanalen, speciaal ontwikkeld voor elk kachelmodel. Met de luchtkleppen kunnen wij de vlammen dan precies sturen.

Glashelder. Het glas van onze verbrandingsruimtes blijft schoon, daarvoor zorgt onze ingenieuze verbrandingstechniek. Deze is optimaal op de vorm van elke kachel afgestemd. Bij grote geometrische vormen is dat een kunststuk dat wij perfect beheersen. Nu hebt u alleen nog goed hout en de juiste schoorsteen nodig, en dan kunt u aan de slag.

Dat is zeker. Omdat onze kwaliteit lang meegaat en u uw kachel jarenlang bij u zult hebben, zorgen wi ervoor dat vervangstukken verkrijgbaar blijven. De meeste maken wij manueel voor u, zodat u lang genot heeft van uw kachel. Wees er dus voorzichtig mee en verzorg hem goed.