Alles pleit voor een kachel van Hase. Dus waarom zouden wij erover zwijgen?

De beste kachel voor uw woning: daar staan wij voor. Wij bouwen die - met de hand én met uiterst moderne productieprocessen - in onze fabriek op een unieke locatie in Trier, Duitsland. Onze 200 medewerkers leveren dag in, dag uit de hoogste kwaliteit.

Waardevol

Onze kachels zijn tijdloos. Ze verrijken elke ruimte met hun unieke design, dat al door veel onafhankelijke jury’s is bekroond. Gewoonweg omdat wij bij het ontwerp van onze kachels geen compromissen sluiten en altijd voor het beste gaan.

Tijdloos

De keramiektegels aan een HASE kachel worden stuk voor stuk met de hand gevormd, zorgvuldig met een glaceerlaag gebeitst en gebrand. Dat maakt elke kachel een klein kunstwerk, waarin echte passie zit. Hoeveel schroeven en lasnaden wij met de hand aan een HASE kachel aanbrengen, hebben we niet geteld. Maar het zijn er exact zoveel als nodig is om een echt goede kachel te bouwen. 

Handgemaakt

Onze kachels worden volledig in onze fabriek in Duitsland gebouwd: we maken alles zelf. We halen onze kachelelementen uit robuuste stalen platen; we vormen, lassen, lakken en schroeven. Daardoor kennen wij onze kachels tot in het kleinste detail van de eerste schets tot aan het prachtige, eerste vuur.

Regionaal

Onze kachels onderscheiden zich door hun zeer lage houtverbruik en toonaangevende rendement van meer dan 80 procent. Bij de verbranding van hout in een moderne HASE kachel komt slechts weinig koolstofdioxide en nauwelijks fijnstof vrij. Dat is duurzaam en goed voor ons milieu.

Duurzaam

HASE kachels hebben door hun goede verbrandingstechniek geen fijnstoffilter nodig. Ze verbranden hout zo efficiënt, dat hun fijnstof- en CO-waarden ver onder de geëiste grenswaarden liggen. 

Milieuvriendelijk

Dankzij een geavanceerd systeem van luchtkanalen - zelf ontwikkeld voor elk kachelmodel - wordt verbrandingslucht geleid naar waar het nodig is in onze kachels. Het vuur is met luchtregelaars exact te sturen en de verbranding is altijd schoon.

Schoon

Omdat onze kachels met hun kwaliteit uiterst duurzaam zijn en u er jarenlang van kunt genieten, zorgen wij ervoor dat reserveonderdelen ook jarenlang beschikbaar blijven. Mocht u een reserveonderdeel nodig hebben, dan kunt u altijd terecht bij uw speciaalzaak en uw expert ter plaatse.

Veilig

Het vuur in HASE kachels is vol expressie. U heeft altijd vrij zicht op uw vuur, doordat wij de verbrandingstechniek exact afstemmen op de betreffende kachelvorm. De ruiten van onze verbrandingsruimtes blijven altijd schoon. Dat is bij grote geometrische vormen een kunst die wij perfect beheersen. Voor een vuur om heerlijk van te genieten.

Mooi