Kachels bouwen, dat is waar wij verstand van hebben.

In onze fabriek in Trier werken wij elke dag aan een doel: het mooiste kachelvuur, in uw woning. Daarvoor doen wij alles zelf – van het eerste ontwerp van onze kachels en alle staalwerkzaamheden tot aan de productie van het keramiek. Een samenspel van de beste ambachtslieden. En ware passie.

Wij maken onze kachels zelf.

Al meer dan 40 jaar maken wij kachels in onze fabriek in Trier. Daarvoor combineren wij uiterst moderne productieprocessen met degelijk handwerk. Elk afzonderlijk stalen onderdeel van uw kachel wordt door ons gesneden, gevormd en bewerkt. 100 procent „made in Germany“.

Ons design: handgemaakt.

Wij laten niets aan het toeval over, al helemaal niet het design van onze kachels. Elk detail, elke welving is goed doordacht. Maximale functionaliteit rondom het mooiste vuur geïntegreerd in een perfecte vormentaal. Tijdloos en absoluut mooi. Dat zijn kenmerken van een HASE kachel.

Een Hase-kachel bouwen: kwestie van kwaliteit.

Elk van onze kachels is ontelbare malen met de hand bewerkt. Door echte professionals, die met passie en deskundigheid te werk gaan. Elk detail is perfect afgestemd en alle details samen vormen in onze fabriek een geheel: een uniek product. Een HASE kachel.

Keramiek maken: echte ambachtskunst.

Het keramiek voor onze ovens wordt met een hoge mate aan ambachtelijke vaardigheid geproduceerd. Uit water, klei en chamotte. En: met veel geduld bij het vormen, drogen en branden. Elke tegel is een meesterwerk. Perfectioneert ons design en maakt uw kachel bijzonder.

Onze kachels zijn een bewijs van onze vaardigheden.

Elke kachel die in onze fabriek ontstaat, is het resultaat van onze kennis en ervaring. Werd tot in het kleinste detail getest. En is het resultaat van echt teamwerk. Zo staat de kachel voor de eisen aan ons werk: hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in elke stap van het productieproces.