HASE KACHELS. WIJ BOUWEN UW KACHEL.

Bij ons familiebedrijf werken ongeveer 200 medewerkers met de hoogste eisen aan de beste kachels. We streven alleen naar het beste en zetten onze eisen om in elk detail. Daarbij vertrouwen we op moed, creativiteit en de voortdurende ontwikkeling van ons vakmanschap.

HASE. AMBACHT VOOR KACHELS.

Sinds 1979 bouwen we in ons familiebedrijf kachels. We doen alles zelf, van staalbewerking tot de ontwikkeling van thermostenen in de vuurruimte en de productie van keramiek. Onze kachels worden voor 100% door ons zelf gebouwd. Elke kachel draagt de kennis van onze technici, ingenieurs, ontwerpers en ambachtslieden in zich - en boordevol innovatieve ideeën voor milieuvriendelijke houtverbranding.  

Zo werken wij   Dat spreekt voor ons

Al meer dan 40 jaar produceren we onze kachels in Trier. Hierbij worden state-of-the-art productiemethoden gecombineerd met traditioneel handwerk. Het resultaat zijn kachels die 100% „made in Germany“ zijn. Wie kiest voorn een kachel van HASE kan rekenen op de beste montagekwaliteit en een tijdloos en elegant design dat elke woonruimte aanvult. In de HASE fabriek worden moderne kachels met oog voor detail vervaardigd. Alle productiestappen worden door HASE zelf uitgevoerd.

 

De keramiek van de HASE kachels wordt met gedetailleerd handwerk vervaardigd, evenals de thermostenen die de verbrandingsruimte van de kachels bekleden, en uiteraard de kachels zelf. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat HASE kachels altijd voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en design. Veel van onze kachels kunnen ook worden aangesloten als onafhankelijke kachels met externe luchttoevoer en zijn getest volgens DIBt-normen.

 

Bijzondere kachelconcepten zijn onze kachels met modulaire houtvakken zoals SENDAI en PADUA . Ronde kachels, kachels met warmteopslag en draaibare kachels behoren tot de klassiekers in het assortiment van HASE. Alle kachels verwarmen op een milieuvriendelije en CO2-neutrale manier.