SILA PLUS

SILA PLUS biedt meer. Meer pure esthetiek in staal. Meer warmte en meer slanke hoogte. Niet zichtbaar aan de binnenzijde bevat SILA PLUS een warmtereservoir van magnetiet.

 

TITEL

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

Meer informatie over iQ-technologie

 

TITEL

iQ+ is een aanvulling op de iQ-technologie met een katalytische technologie in de houtkachel. Gecertificeerd met ‘Blauer Engel‘.

Meer informatie over iQ+-technologie

 

Sila Plus

Hoogte141 cm · Breedte 47 cm · Diepte 47 cm · Vermogen 4 - 7 kW

A+

De kachel app

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficiëntie eenvoudig af te lezen in de app. Daarnaast geeft de iQ-app het optimale moment aan om hout bij te vullen en geeft tips voor het ontsteken van de kachel. De bedienings- en installatiehandleiding is terug te vinden in de app, evenals het unieke serienummer van iQ.

iQ App Screens

SILA PLUS biedt meer. Meer pure esthetiek in staal. Meer warmte en meer slanke hoogte. Niet zichtbaar aan de binnenzijde bevat SILA PLUS een rond 140 kg zwaar warmtereservoir van magnetiet. Dit reservoir zorgt ook na het vlammenspel voor behaaglijke warmte. De bediening is dankzij de hoog gelegen verbrandingsruimte zeer comfortabel. Daarvoor is het kachellichaam, dat in drie staalkleuren leverbaar is, draaibaar.

  • grote, halfronde panoramaruit
  • comfortabel staand te openen
  • met warmtereservoir van 141 kg magnetiet
  • kachel is draaibaar
  • zicht op vlammen van tot wel 225°
  • DIBt-goedgekeurd en afzonderlijk getest op dichtheid