FAMILIEBEDRIJF. SINDS 1979.

Onze fabriek is al generaties lang een familiebedrijf. Op onze locatie in Trier worden houtkachels ontworpen en gebouwd met uitmuntend vakmanschap.

Onze Warden    Zo werken wij   

FAMILIEBEDRIJF. DE TOEKOMST IS ONZE TRADITIE.

Als familiebedrijf hebben we de kracht om consequent onze eigen ideeën na te streven en de hoogste kwaliteit in elke productiefase te waarborgen. Wij nemen alleen genoegen met het beste en stellen onszelf in staat om onze eisen aan buitengewone houtkachels tot in elk detail te realiseren. Daarbij vertrouwen we op moed en creativiteit. Ons vakmanschap blijven we voortdurend ontwikkelen. Zo creëren we kachels die onderscheidend zijn in hun ontwerp en functionaliteit.

 

 

DUURZAAMHEID DOOR REGIONALITEIT.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid door een consistente productie van onze kachels in Trier, Duitsland, op onze bedrijfslocatie. Wij bouwen onze kachels 100 procent in ons eigen bedrijf met ongeveer 200 medewerkers. We vertrouwen op regionaliteit, kwalificatie en innovatie.

 

 

INNOVATIE IS ONZE DRIJFVEER.

Al meer dan 40 jaar bouwen we houtkachels voor de wereld van morgen. Onze kachels zijn gemaakt om tientallen jaren mee te gaan. Ze stellen normen op het gebied van verbrandingstechnologie, design en milieuvriendelijkheid. In elke HASE-kachel zit de knowhow van onze technici, ingenieurs, ontwerpers en gerenommeerde experts verwerkt. Onze innovaties brengen de branche in beweging, omdat we blijven streven naar continue ontwikkeling en verbeteringen. Dat maakt onze kachels tot de meest geavanceerde en schoonste kachels ter wereld.

 

VERANTWOORDELIJKHEID VOOR ONZE OMGEVING.

Onze houtkachels verwarmen op een milieuvriendelijke en duurzame manier. Ze bevorderen de lokale houtindustrie en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Elke HASE-kachel wordt met grootste zorg gebouwd in ons familiebedrijf, met aandacht voor sociale verantwoordelijkheid en duurzaam ondernemen.

DE UITVINDER VAN HASE.

Walter Blasius, de architect, is de pionier van de HASE-kachels. In de jaren zeventig bouwde hij de eerste HASE kachel voor zijn eigen huis, omdat hij geen kachel kon vinden die aan zijn verwachtigen voldeed. Sindsdien is de uitvindersgeest van Walter Blasius onze drijvende kracht geweest om kachels te bouwen die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie. Daarbij zetten we in op onafhankelijkheid, traditioneel vakmanschap, innovatie, creativiteit, vrijheid en voortdurende ontwikkeling van onze vaardigheden. We zijn ervan overtuigd dat u geen betere kachel kunt hebben.