Lhasa

Design ontmoet innovatie. Onze iQ-technologie regelt continu de verschillende luchtstromen in LHASA iQ door de volledig automatische luchtkleppen. Het enige wat u hoeft te doen is het vuur aan te steken. iQ regelt de luchttoevoer en houdt de verbranding realtime in de gaten. Dit zorgt voor maximaal gebruiksgemak en een schone verbranding met lage emissiewaarden in elke verbrandingsfase.

 

TITEL

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

Meer informatie over iQ-technologie

 

Lhasa 

Hoogte 149 cm · Breedte 56 cm · Diepte 56 cm · Vermogen 6 - 8 kW

A+

De kachel app

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficiëntie eenvoudig af te lezen in de app. Daarnaast geeft de iQ-app het optimale moment aan om hout bij te vullen en geeft tips voor het ontsteken van de kachel. De bedienings- en installatiehandleiding is terug te vinden in de app, evenals het unieke serienummer van iQ.

iQ App Screens

Design ontmoet innovatie. Onze iQ-technologie regelt continu de verschillende luchtstromen in LHASA iQ door de volledig automatische luchtkleppen. Het enige wat u hoeft te doen is het vuur aan te steken. iQ regelt de luchttoevoer en houdt de verbranding realtime in de gaten. Dit zorgt voor maximaal gebruiksgemak en een schone verbranding met lage emissiewaarden in elke verbrandingsfase. Er zijn veel mogelijkheden om uw LHASA iQ in uw eigen voorkeur samen te stellen door middel van kleur- en materiaalkeuze. Laat je inspireren! Onze tip: De handgemaakte glad keramiek met grafische print geeft de kachel een bijzonder elegante uitstraling. Daarbij is de LHASA iQ een grote hoekhaard hierdoor is hij zeer geschikt voor een mooie plek in een hoek van de woonkamer.

Dat pleit voor LHASA iQ

  • grote hoekkachel
  • op stahoogte te bedienen
  • zeer geschikt als hoekkachel
  • glad keramiek met twee verschillende grafische prints, exclusief voor de LHASA iQ
  • DIBt-goedgekeurd en afzonderlijk getest op dichtheid
  • met HASE iQ-technologie

Lighting the stove correctly