PATNA

De PATNA  is een haard met een indrukwekkend vlammenspel en prachtig handgemaakt keramiek. Het keramiek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is keuze uit glad keramiek of keramiek met een uniek lamellen structuur. De PATNA is ook leverbaar in speksteen dit geeft een persoonlijke uitstraling aan de kachel.

 

TITEL

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

Meer informatie over iQ-technologie

 

Patna

Hoogte 166 cm · Breedte 61 cm · Diepte 41 cm · Vermogen 6-8 kW

A

De kachel app

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficiëntie eenvoudig af te lezen in de app. Daarnaast geeft de iQ-app het optimale moment aan om hout bij te vullen en geeft tips voor het ontsteken van de kachel. De bedienings- en installatiehandleiding is terug te vinden in de app, evenals het unieke serienummer van iQ.

iQ App Screens

De PATNA iQ is een haard met een indrukwekkend vlammenspel en prachtig handgemaakt keramiek. Het keramiek is verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is keuze uit glad keramiek of keramiek met een uniek lamellen structuur. De PATNA iQ is ook leverbaar in speksteen dit geeft een persoonlijke uitstraling aan de kachel. De kacheldeur is eenvoudig te bedienen op stahoogte. De HASE iQ technologie met automatische luchtregeling zorgt ervoor dat er te allen tijde een extreem schoon vuur brandt in PATNA iQ.

Dat pleit voor PATNA iQ

  • ruim zicht op vlammen
  • eenvoudig te bedienen op stahoogte
  • exclusief keramiek met lamellen structuur of glad ook leverbaar in speksteen
  • HASE iQ-technologie
  • met optioneel warmtereservoir
  • DIBt-goedgekeurd en afzonderlijk getest op dichtheid