SILA

Onze kachel SILA is zo veelzijdig instelbaar, dat u zich echt kunt uitleven. En: het vuur in de kachel wordt schitterend gepresenteerd. Uw geheel eigen SILA kunt u zelf samenstellen: puur van staal met keramiek of ook speksteen.

 

TITEL

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

Meer informatie over iQ-technologie

 

TITEL

iQ+ is een aanvulling op de iQ-technologie met een katalytische technologie in de houtkachel. Gecertificeerd met ‘Blauer Engel‘.

Meer informatie over iQ+-technologie

 

Sila

Hoogte 126 cm · Breedte 47 cm · Diepte 47 cm · Vermogen 5 - 7 kW

A+

De kachel app

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficiëntie eenvoudig af te lezen in de app. Daarnaast geeft de iQ-app het optimale moment aan om hout bij te vullen en geeft tips voor het ontsteken van de kachel. De bedienings- en installatiehandleiding is terug te vinden in de app, evenals het unieke serienummer van iQ.

iQ App Screens

Onze kachel SILA iQ is zo veelzijdig instelbaar, dat u zich echt kunt uitleven. En: het vuur in de kachel wordt schitterend gepresenteerd. Uw geheel eigen SILA iQ kunt u zelf samenstellen: puur van staal met keramiek of ook speksteen. Net wat u het mooist vindt. Overigens: vlammenspel en warmte kunnen bij SILA iQ door eenvoudig draaien van het kachellichaam in de ruimte worden gericht – bij open ruimtes een niet te evenaren voordeel om van het vuur te genieten.

Dat pleit voor SILA iQ

  • groot, halfronde panoramaruit
  • op stahoogte te bedienen
  • kachel is draaibaar
  • zicht op vlammen tot wel 225 °
  • in staal, met keramiek of speksteen
  • DIBt-goedgekeurd en afzonderlijk getest op dichtheid
  • met HASE iQ-technologie
  • iQ+ gecertificeerd met ‘Blauer Engel’

Misschien vind je deze fornuizen met technologie ook leuk.